Fredag
29
Juni 2018
Katrineholms kommun Katrineholm

Gatufest

Sommaren 2018 fortsätter vi med gatufester på olika platser i Katrineholms kommun. En av festerna kommer äga rum i Valla sista fredagen i juni. Gatufesten blir ett stort fredagsmys tillsammans med kända och okända grannar i alla åldrar. Levande musik, god mat och många roliga aktiviteter utlovas!

Målet med Lyckliga gatorna är att skapa stolthet och engagemang och bidra till ökad trygghet och gemenskap. Alla är välkomna på festen och vi hoppas på stor uppslutning från både Valla- och Sköldingebor, och många besökare från alla delar av Katrineholms kommun!

Vill du vara med och fixa festen?
Vill du veta mer om gatufesterna, eller har du idéer inför kommande fester? Hör av dig till arbetsgruppens kontaktpersoner, Jenny Skarstedt och Anna Marnell. Enklast når du oss genom att mejla till jenny.skarstedt@katrineholm.se alt. anna.marnell@katrineholm.se.

I siffror

52 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

305 st

har besökt evenemanget på Katrineholm.com
Boenden närmast Katrineholms kommun natten mellan 25 och 26 September.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Katrineholms kommun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Gatufest, Katrineholms kommun

POPULÄRT I Katrineholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Katrineholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Katrineholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober