• Evenemang idag
6-8
Apr 2018
Östermalmsgatan 2, SE-641 33 Katrineholm, Sverige Katrineholm

Vampyrlajv

Vi kommer ha ett vampyrlajv med spel under dagarna fram till 19:00 sedan börjar lajvet 20:00.
Vampyrlajv:
fredag 6/4 och lördag 7/4, 20:00- 02-00
Övrig tid fram till 19:00 är det spel som gäller.
Sovplatser finns, men ta med sovsaker. Sängar finns INTE.
Anmälan: lajje@kattcon.se
Kostnad för att vara med på lajvet är:
Icke medlemmar i föreningen: 40kr
Medlemmar: Gratis
Lajvet har15-årsgräns, INTE de andra spelaktiviteterna
Att komma och vara med och spela spel under dagtid är gratis.
Lokalen relativt tillgänglighetsanpassad.

Nu och för alltid

2001:
Många besläktade har fått dö på grund av maskeraden. De har varit klantiga i det moderna övervakningssamhället. Ett hårt jobb ligger framför Camarillan att dölja de besläktades existens. En planeringsgrupp med Miriam Hart i spetsen får i uppdrag att lösa hur man ska se till att unga så väl som äldre besläktade inte avslöjar sig. När de bland annat dricker blod.

Gruppen får 20år på sig att hitta en lösning.

2004:
Miriam Hart presenterar redan nu att fler har fått den slutgiltiga döden och att det troligtvis bara kommer att öka på grund av tekniken. Hon oroar sig även för att mobilteknikens framsteg kommer att förändra världen.
Miriam presenterar istället för en framtida lösning på problemet som Camarillan givit henne, ett syntetblod som kommer vara fullt ersättligt för människoblod.

Camarillan såg på henne med mycket skeptiska ögon. Det förstod Miriam att de skulle göra och att hennes liv skulle vara i fara. Hon valde ändå att fortsätta sitt arbete, hon hade ju ändå sått ett frö.

2015:
Camarillan är hårt pressade på grund av mobil-, övervakningskameror och sociala medier. Det blir allt svårare att dölja de besläktade.

Miriams frö har burit frukt, även om hon själv försvunnit. Camarillan går ut med att maskeraden inte längre finns. De tror att tack vare filmer, böcker och tv-serier kommer människan acceptera de besläktade. De gamla och konservativa besläktade rasar över beslutet, men många av de unga älskar detta. Camarillan presenterar Mirams syntetblod, men ändå skriker människor efter hämnd för allt blod som druckits under århundraden.

Kyrkan jublar. Nu kan de äntligen döda dessa onda vampyrer för fullt. Men så blev det inte, för tydligen har vampyrerna rättigheter.
Ett inofficiellt krig startades mellan människan och de besläktade. Många på båda sidor fick sätta livet till och detta hade säkert Camarillan räknat med. Det tog dock bara 1år innan länderna ingick avtal med de besläktade (politiker som enas fort!?). Kriget var slut och en fred tog sin början.

Lindköping, Sverige, 2018

I lindarnars stad Lindköping bor 500.000 invånare. Här har kriget inte synts så mycket. Furstinnan Alice Bielke styrde sina besläktade i rätt riktning och de flesta människorna i kommunen har försonat sig med vampyrerna.

I denna fredstid har två besläktade fattat tycke för varandra och skall gifta sig. Alice är en stark förespråkare och tycker att detta är ett ypperligt bra tillfälle att bevisa att de båda raserna kan samsas.
Hon har därför i samråd med brudparet bjudit in alla besläktade i staden till bröllopet. De människor som är av kommunens betydelse har också bjudits in. Representanter av kyrkan är också välkomna. Alice bjöd säkert kyrkan för att motbevisa att vampyrerna är onda varelser.

Mer nöjen på Östermalmsgatan 2, SE-641 33 Katrineholm, Sverige
Onsdag 4 Juli 2018
I siffror

76 st

har besökt evenemanget på Katrineholm.com

POPULÄRT I Katrineholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Katrineholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Katrineholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj