• Evenemang idag
Torsdag
5
April 2018
Hotel Statt i Katrineholm Katrineholm

Vinka Comedy Club

Biljetter ute nu på: https://billetto.se/e/vinka-comedy-club-katrineholm-2-carl-stanley-biljetter-263847

Biljetter kan också köpas via Swish, nummer: 123 059 36 73. Ange namn i meddelanderutan så hamnar du på gästlistan. Du behöver ingen biljett utan anger då bara ditt namn i dörren den 5/4. FÖRST TILL KVARN!

Efter en slutsåld månad i mars är det dags att fylla april med roligheter. Vi är otroligt stolta och glada över att välkomna Carl Stanley.

Carl Stanleys genombrott har inte varit av det lilla slaget. 2017 åkte han på sin första riksomfattande turné och spelade på slutsålda konserthus över hela Sverige med sin första soloföreställning "Ärligt talat". I recensionen från Dagens Nyheter kunde man läsa:

"Det är så roligt att käkmusklerna värker efteråt, jag har väl suttit och lett som en förälskad fåntratt i en timme. För inte bara tekniskt fungerar allt fint, åtminstone scenkaraktären Carl Stanley är så älskansvärd."

Vintern 2017 visades föreställningen "Ärligt talat" på SVT. 2016 gjorde han också sin debut i Parlamentet. Vad som väntar 2018 får vi se, men klart är att det numera 21-årige (!) stjärnskottet kommer till VINKA Comedy Club den 5 april och det är vi väldigt glada för!

Support för kvällen är Umit Dag. Umit är en svensk-syriansk ståuppkomiker som de senaste åren turnerat med sin föreställning "Umit Dag står upp för Sverige". Umit har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse kunna få de enklaste vardagssituationerna till komik. Med en stor självsäkerhet på scenen och glimten i ögat tar han med publiken på sin resa genom livet och berättar hur hans vilja att integreras i Sverige ibland kunde slå fel emot familjens traditionella värderingar.

Fler komiker kommer att uppträda under kvällen.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER! FÖRST TILL KVARN!

Showtime är 19:30, matgäster bokar bord på restaurangen från senast klockan 18. Boka på nummer 0150-50444 eller på olearys.se/katrineholm. Föreställningen kommer vara en trappa upp i festvåningen och maten serveras innan show i restaurangen på nedervåningen.

Entré förköp: 150:-

Fler komiker tillkommer under kvällen.

Kontakt arrangör:
Telefon: 0739819373
E-post: kontakt@henrikkallman.se

I siffror

13 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

63 st

har besökt evenemanget på Katrineholm.com
Boenden närmast Hotel Statt i Katrineholm natten mellan 25 och 26 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hotel Statt i Katrineholm). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Vinka Comedy Club, Hotel Statt i Katrineholm

POPULÄRT I Katrineholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Katrineholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Katrineholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj