Hotell Gillet

Tingshusgatan 10 • Katrineholm

Hotell Gillet invigdes 8 februari 1937 och precis som idag så tog många handelsresande in på hotellet. Här bor man i en anrik miljö i hjärtat av Katrineholm. Verksamheten är familjeägd och man vill erbjuda en personlig service och en hemtrevlig känsla. Från centralstationen till hotellet promenerar man på ett par minuter och anländer man med bil kan man parkera avgiftsfritt på privat parkering med möjlighet att parkera motorcykel i garage. Från Hotell Gillet är det aldrig långt till restauranger och shopping!

På Hotell Gillet finns det 22 rum med totalt 34 bäddar. Du väljer mellan att spendera din vistelse i enkelrum, dubbelrum eller familjerum. Alla rum är individuellt inredda och har sin egen karakteristiska form. Rummen har stora härliga fönster som släpper in mycket ljus och skapar rymd samt heltäckningsmatta eller trägolv. Du finner här faciliteter så som eget badrum med dusch eller badkar, skrivbord, sittmöbel, TV samt fritt wi-fi. Hundar är alltid välkomna på rummen men till en extra kostnad.

För en bra start på dagen dukar Hotell Gillet fram en generös frukostbuffé varje morgon. Buffén är inkluderad i rumspriset och serveras vardagar 07.00 – 09.00 och helger 08.00 – 10.00. Det finns under hela dagen kaffe, te och kakor att njuta av och man kan kvällstid köpa kaffe och smörgås. Hotellets bar serveras mineralvatten, läsk samt folköl och det går att beställa enklare rätter så som paj och pizza slice. För avslappning kan man slå sig ned i det gemensamma sällskapsrummet med TV eller ute på den trevliga terrassen.

Tillgängliga rum på Hotell Gillet

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Gillets olika rumstyper

Lördag 10 December t.o.m Söndag 11 December - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Katrineholm