Hotel Kungsbacken

Kungsgatan 22 • Katrineholm

I centrala Katrineholm, endast 10 minuter från centralstationen, ligger Hotell Kungsbacken beläget. Här bor man alltså nära stadens utbud av restauranger, caféer och butiker samt att sevärdheter aldrig är långt bort! 25 kilometer från Katrineholm hittar man Julita Gård, som är världens till ytan största museum. Julita har sedan medeltiden varit kloster, kungsgårds och adelgods. Under vistelsen i staden rekommenderas ett besök på Gröna Kulle. Gröna Kulle är en slående villa som uppfördes 1902. Villan ligger belägen i en vacker park där det varje år planteras runt 5000 växter.

Hotell Kungsbacken kan erbjuda 18 rum med totalt 30 bäddar. Rummen har antingen heltäckningsmatta eller parkettgolv samt ljusa väggar. Möblemanget är enkelt och bekvämt för en trivsam vistelse och en god natts sömn. På rummen finns faciliteter så som badrum med dusch, skrivbord, satellit-TV, fri tillgång till trådlöst internet, telefon och en minibar.

Varje morgon serveras en god frukostbuffé mellan 06.30 – 09.00 i matsalen. Denna ingår självklart i rumspriset. På hotellet finns ett sällskapsrum med storbilds-TV. Hör kan man även slå sig ned och läsa dagens tidning. Gäster kan även roa sig med biljard, bättra på färgen i solariet eller koppla av i bastun. Personalen hjälper gärna till med utlåning av cyklar för de som vill utforska staden. Intill hotellet ligger Duveholmshallen belägen, ett stort sportcentra med bowling och simhall.

Tillgängliga rum på Hotel Kungsbacken

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Kungsbackens olika rumstyper

Lördag 10 December t.o.m Söndag 11 December - Pris inkluderar moms.

Familjerum - Gratis avbokning
Features a seating area, cable TV and work desk. This room can also accommodate 3 adults.
Tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Features a seating area, cable TV and work desk.
Enkelrum - Gratis avbokning
Features a seating area, cable TV and work desk.

Fler hotell i Katrineholm