Dufweholms Herrgård

Herrgårdsv. 16 • Katrineholm

Strax utanför Katrineholm ligger Dufweholms Herrgård beläget, ett genuint herrgårdshotell i en slående omgivning. Genom åren har man varsamt renoverat för att bevara charmen från forna dagar samtidigt som man har uppdaterat för att uppnå dagens standard. Här bor man i en rofylld och lugn miljö alldeles intill Dufweholmssjön - utmärkt för den som vill komma bort från vardagen en stund. I närheten finns golfbanor där man kan slå några slag samt flera vandringsleder för en härlig promenad i friska luften.

Dufweholms Herrgård kan erbjuda 20 rum varav 6 är sviter och ett är ”flytande”. Du bor antingen i enkelrum, dubbelrum, svit eller sjöpärlan. Rummen är fantastiskt inredda med tidsenligt möblemang och otroligt vackra tapeter. Varje rum är döpt efter en person som på något sätt har en koppling till Dufweholm. Ta till exempel rummet Margareta Uggla, en kvinna som ärvde gården efter sin mor på 1500-talet eller Jönis Geet som var Dufweholms allra första ägare. Sjöpärlan är ett relativt nytt tillskott och flyter på en flotte på Dufweholmssjön. Här bor man med egen uteplats och badbrygga. Standardfaciliteter som finns är badrum med dusch och exklusiva badprodukter, platt-TV samt fritt wi-fi.

I anslutning till hotellet finns Luxury Spa där man kan koppla av i en rofylld atmosfär. Här finns möjlighet att njuta av behandlingar så som massage, ansiktskurer och scrub. Rosenbad är en avdelning med ångbastu, bubbelbad och traditionell bastu samt en badbrygga till Dufweholmssjön. Här finns även en härlig buffé med juice och frukt. Det finns möjlighet att hyra en vedeldad badtunna. Restaurangen på Dufweholms Herrgård skapar sina rätter till största delen med råvaror från lokala odlare. Varje vardag serveras en utsökt herrgårdslunch och på fredag samt lördag kväll bjuds det på en à la carte meny. En generös och god frukostbuffé serveras varje vardag från 07.00 och helger mellan 09.00 – 10.30.

Tillgängliga rum på Dufweholms Herrgård

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Dufweholms Herrgårds olika rumstyper

Söndag 19 Februari t.o.m Måndag 20 Februari - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Katrineholm