Olssons Vandrarhem

Västgötagatan 35 • Katrineholm

Mitt i Katrineholms sportcentrum hittar man Olssons Vandrarhem. Vandrarhemmet erbjuder möjlighet till att träna de flesta sporter både inomhus och utomhus. I närheten finns ishall, allvädersbanor för friidrott, konstgräs, naturgräsplaner, bandyplan, 4 handbollsplaner, bowling, simning, tennis, bågskytte, boxning, kampsporter och gymnastikanläggning. Det här är det perfekta stället för idrottaren! Här bor man endast tre kilometer från centrala Katrineholm och dess utbud av restauranger, butiker och caféer.

Det finns totalt 15 rum på Olssons Vandrarhem, alla rum renoverades under 2012. Rummen är ljusa och luftiga med enkel och funktionell inredning. På rummen finns alltid två stycken våningssängar. Andra faciliteter är badrum med dusch, garderob och i vissa fall bord med stolar. Rummen är ljusisolerade för bästa möjliga sömn, dag som natt.

Gäster har tillgång till ett fullt utrustat kök med anslutande matsal med plats för 60 personer. Vid fint väder kan man utnyttja vandrarhemmet grillutrustning eller bara njuta av solen på den mysiga terrassen. För avslappning kan man slå sig ned i det gemensamma TV-rummet. Hotellet ger gäster tillgång till trådlöst internet.

Tillgängliga rum på Olssons Vandrarhem

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Olssons Vandrarhems olika rumstyper

Torsdag 14 Juli t.o.m Fredag 15 Juli - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Katrineholm