Ekbackens Vandrarhem

Skalltorpsgatan 25 • Katrineholm

Ett par kilometer utanför centrala Katrineholm ligger Ekbackens Sporthotell beläget. Här bor man i en naturskön omgivning men med närhet till stadens puls. 8 minuters promenad från hotellet hittar man Duveholmshallen med isrink, bowling och simhall. I närheten finns även Duveholmssjöns badplats där man kan ta ett härligt dopp. Hotellet håller öppet året runt och är perfekt för alla, från arbetsresande till idrottslaget.

Ekbackens Sporthotell har 32 stycken rum som är indelade i enkelrum, dubbelrum samt flerbäddsrum. Rummen har trägolv och ljusa väggar och man har inrett enkelt med fokus på bekvämlighet och funktion. Här finns faciliteter så som sängbord, byrå eller klädskåp och en skön säng. Önskas skrivbord bes detta meddelas vid bokning av rum. Toaletter och duschar finner man i korridorerna.

Hotellets gäster har tillgång till ett gemensamt fullt utrustat kök för självhushåll. Det finns även möjlighet till grillning, när vädret tillåter, i form av en grillplats. I sällskapsrummet finns sköna sittmöbler, TV och dagstidningar. I den härliga trädgården kan man ägna sig åt roliga aktiviteter eller bara njuta av den friska luften.

Tillgängliga rum på Ekbackens Vandrarhem

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Ekbackens Vandrarhems olika rumstyper

Söndag 19 Februari t.o.m Måndag 20 Februari - Pris inkluderar moms.

Enkelrum med delat badrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Brightly decorated room with a work desk and access to shared bathroom and kitchen facilities.
Tvåbäddsrum med delat badrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Brightly decorated room with access to shared bathroom and kitchen facilities.
Trebäddsrum med delat badrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Rooms are 30 square metres.

Fler hotell i Katrineholm