Ekbacken Vandrarhem

Skalltorpsgatan 25 • Katrineholm

Ett par kilometer utanför centrala Katrineholm ligger Ekbackens Sporthotell beläget. Här bor man i en naturskön omgivning men med närhet till stadens puls. 8 minuters promenad från hotellet hittar man Duveholmshallen med isrink, bowling och simhall. I närheten finns även Duveholmssjöns badplats där man kan ta ett härligt dopp. Hotellet håller öppet året runt och är perfekt för alla, från arbetsresande till idrottslaget.

Ekbackens Sporthotell har 32 stycken rum som är indelade i enkelrum, dubbelrum samt flerbäddsrum. Rummen har trägolv och ljusa väggar och man har inrett enkelt med fokus på bekvämlighet och funktion. Här finns faciliteter så som sängbord, byrå eller klädskåp och en skön säng. Önskas skrivbord bes detta meddelas vid bokning av rum. Toaletter och duschar finner man i korridorerna.

Hotellets gäster har tillgång till ett gemensamt fullt utrustat kök för självhushåll. Det finns även möjlighet till grillning, när vädret tillåter, i form av en grillplats. I sällskapsrummet finns sköna sittmöbler, TV och dagstidningar. I den härliga trädgården kan man ägna sig åt roliga aktiviteter eller bara njuta av den friska luften.

Tillgängliga rum på Ekbacken Vandrarhem

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Ekbacken Vandrarhems olika rumstyper

Torsdag 28 Oktober t.o.m Fredag 29 Oktober - Pris inkluderar moms.

Enkelrum med delat badrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta ljust inredda rum har ett skrivbord. Badrum och kök delas med andra gäster.
Tvåbäddsrum med delat badrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Ett ljust inrett rum med tillgång till delat badrum och kök.
Trebäddsrum med delat badrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Dessa rum är 30 m² stora.

Fler hotell i Katrineholm